Mergi des noaptea la toaleta? Lidia Fecioru are leacul: „Se fierbe 15 minute”

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, remediul natural pentru vezica hiperactiva.

Vezica hiperactiva reprezinta un sindrom manifestat prin nevoia imperioasa de urinare cu sau fara incontinenta asociata cu frecventa urinara crescuta si nicturie in absenta unor procese patologice infectioase sugestive pentru hiperactivitatea detrusorului.

„Am tot auzit multa lume ca sufera de vezica hiperactiva, ca nu poate tine urina si noaptea ies afara de foarte multe ori. E vorba si de barbati, si de femei.

Pentru asta, exista o reteta foarte simpla: un ceai din crengute de visin. Ne dam seama ca visinul ne ajuta la foarte multe: si coditele de visin, si samburii de visin, si crengutele de visin.

Pentru prepararea retetei, se rup crengutele de visin mai tinerele, se spala cu apa calda, chiar fierbinte, apoi se rup sa aiba cam 10 centimetri si se pun intr-un ceainic. Turnam un strat de apa de patru ori mai gros decat cel de crengute.

Lidia Fecioru: Ceaiul din codite de visin se fierbe 15 minute

Se fierb 15 minute si se poate bea oricand, oricum, de oricine, nu are nicio contraindicatie.

Acest ceai rosu e bun pentru organism, deoarece contine foarte multa vitamina C, ajuta foarte mult la formarea hemoglobinei.

Crengutele de visin se pot fierbe si de doua ori, pentru a prepara ceai. Se poate bea si cald, si rece.

Tratamentul se poate face si sase luni, si un de zile, dar dupa doua luni de zile, incep sa se vada rezultatele acestui ceai”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Vezica hiperactiva este determinata in majoritatea cazurilor de existenta unor etiologii neurogene insa poate deveni manifesta si de modificari posturale bruste, mersul pe jos sau cresterea presiunii intraabdominale in timpul tusitului sau stranutului.

Cauzele principale ale vezicii hiperactive sunt reprezentate de catre:
Leziuni la nivelul coloanei vertebrale sacrate; Accidente vasculare cerebrale; Scleroza multipla; Dementa; Boala Parkinson; Diabet zaharat; Constipatia; Calculi vezicali; Tumori vezicale; Malformatii congenitale ale vezicii urinare.